Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

​A prémium kutyatáp tényleg drága?

A kutyás gazdiknak nincs könnyű feladatuk, ha azt a célt tűzik ki maguk elé, hogy megkeressék a minden szempontból megfelelő tápot. Hiszen a választék végtelen, a különböző márkák, kategóriák és besorolások pedig sokszor nem megkönnyítik, hanem még megnehezítik a dolgukat.

Egy kedvező alternatívát a prémium kutyatáp verziók nyújtanak, amitől sokan elhatárolódnak azért, mert drágábbak, de ha kicsit utánanézünk a dolognak, akkor beláthatjuk, hogy valójában ez a magasabb ár megtérül. Ehhez először is tudni kell, hogy a prémium kutyatáp, szemben a hagyományos változatokkal, sokkal koncentráltabban tartalmazza a szükséges tápanyagokat, így kevesebbet kell belőle adni és mégis sokkal jobb hatást érünk el vele. Valamint azáltal, hogy kisebb mennyiség is elegendő belőle, valójában nem is annyival drágább, mint egy másik táp, hiszen egy 10 kilogrammos prémium kutyatáp sokkal tovább kitart, mint egy másik ugyanilyen méretű nem prémium verzió. A másik előnye, hogy nem növényi zsírokat tartalmaz, hanem állati eredetűeket, amelyeknek sokkal jobb az emészthetősége.

Ez által a prémium kutyatáp az egészség szempontjából is sokkal előnyösebb és a gazdik dolgát is megkönnyíti, mivel az ürülék is sokkal kevesebb lesz. Ami pedig még egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy a prémium kutyatáp nagyon ízletes, ami azok számára, akik már tapasztalták, hogy a kutyus otthagyta az ételt, mert nem ízlett neki, igazán fontos lehet és, ha pedig kedvezni szeretnénk kutyáinknak és kifinomult ízlésüknek, akkor szintén kiemelkedő tulajdonság lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: #cikk