Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A prémium kutyatáp a tudatos választás csúcsa!

A prémium kutyatáp az egyetlen jó választás, ha kedvence egészségének megőrzése a cél. Márpedig nyilván ez az egyetlen kívánatos forgatókönyv. 

A prémium azt jelenti, hogy mind az előállítás, mind az összetevők kiválogatása, mind a csomagolás és egyáltalán az összes, tápkezeléssel kapcsolatos folyamat precíz odafigyelés mellett megy végbe.

Az alapanyagok milyensége és azok aránya a leginkább döntő akkor, amikor egy eledel végső profilja kialakul. A kölyök szervezet számára például határozottan magas fehérje bevitel szükséges, ugyanis csak így támogatható a csontok, izmok, ízületek és az egész vázrendszer optimális fejlődése. Ezzel szemben, bár az összetétel azonos, de az arány az idősödő kutyák esetében változik. A vesefunkciók meggyengülése miatt a fehérje mennyiségét mérsékelni kell.

A prémium termékeket gyártó vállalatok nem érik be azzal, hogy finom és tápláló eleségeket állítanak elő, minden kategóriában. Egyéb összetevőkkel teszik még különlegesebbé tápjaikat, így az emésztési és ízületi problémák is támogatást nyerhetnek egy-egy típus preferálása esetén.

Az ma már alapvető elvárás, hogy hipoallergén tápok is elérhetőek a kínálatban, hiszen egyre több a szenzitív négylábú. Ami, azonban egy újabb piaci szegmenst hozott létre az ételintoleranciák tömeges megjelenése. A gluténra vagy éppen csirkére érzékeny kedvencek segítségre szorultak, mivel az allergia nem kezelhető másképp, csak az allergén megszüntetésével. Ám ehhez is alkalmazkodtak a cégek, s ma már a legextrémebb helyzetre is kínálnak finom és allergén mentes.

 A prémium kutyatáp egy életet végig szolgál!

 Ha optimális gyártó és termék mellett tette le a voksát, akkor kedvencét élethosszig tökéletes és egészségközpontú ellátással ajándékozhatja meg.