Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A megfelelő kutyatáp kedvencre szabott választás

Az optimális kutyatáp jellemzőit általánosságban nehéz felsorolni. Természetesen akadnak olyan jellemvonások, amik kiválóan árulkodnak az eleség milyenségéről, ám az adott helyzet, az érintett kedvenc állapota és egyéni jellemzői nagyon lényegesek a kiválasztás folyamatában. 

Például alapvetően hiába mondható jó döntésnek egy csirkés táp, ha kutyája nem hajlandó megenni. Amennyiben ehhez allergia is társul, akkor már nem csupán az ízlésről, hanem az egészség megőrzéséről van szó. Az a variáció tehát szóba sem jöhet, mely a kellő mértékű fehérjét csirkéből garantálja. A gyártók az utóbbi években alkalmazkodtak a kereslethez, vagyis megannyi antiallergén eledel érhető el a piacon.

A rizzsel vagy éppen krumplival, zöldségekkel, gyümölcsökkel kombináló tápok szénhidrát tartalmának biztosításához szükségtelenek a gabonafélék, vagyis a glutén, mint gyakran jelentkező allergén kizárható. A halas vagy éppen bárányos variánsok a csirkét, sertést zárják küszöbön túlra. Összesítve mind a fehérje, mind a szénhidrát megfelelő mennyiségben és minőségben borítékolható úgy, hogy allergiás, irritáltságot kiváltó anyagokra nincsen szükség.

Az ízesítések tárházának ajtaja túlzás nélkül a végtelenbe nyílik. Ha kedvence válogatós, akkor nyilván nem könnyű a vásárlás számára. Ám a kínálat bőségének köszönhetően némi türelemmel és kis kóstoltatással rátalálhat arra a tálba való finomságra, mely minden szempontból tökéletes.

Az ideális kutyatáp az egészség megőrzéséért felelős!

A szervezet számára optimális fehérje, szénhidrát, és zsírtartalom mennyisége és minősége az a két lényeges komponens, mely ha harmóniában van egymással, akkor az eleség nemcsak táplál, hanem egészséget is támogat.

Tartalomhoz tartozó címkék: #kutyatáp #kutyatáp webáruház