Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A megfelelő kölyök kutyatáp jellemzői

Az optimális kölyök kutyatáp legfontosabb jellemvonása nem az ízvilág milyenségére vonatkozik, lévén ahány eb, annyi szokás. Könnyen előfordulhat, hogy az ön kedvence nagyon válogatós és csupán bizonyos variációkat hajlandó megenni, de az sem lehetetlen, hogy valamilyen intolerancia miatt kénytelen megszűrni az alternatívák sorát.

 

A lényeg, hogy íz kérdésében nem ildomos másokra hallgatnia. Viszont ahhoz, hogy a kiskutyából nagy, erős és elsősorban egészséges kedvenc váljon, elengedhetetlen a minőségi táplálás.

A kölyköknek szánt eledelek legfőbb jellemvonása, hogy kiemelkedő arányban tartalmaznak fehérjét. A fehérje-szénhidrát-zsír triumvirátus az a három fő makro, ami meghatározza az adott táp milyenségét. Az idősödő kutyusoknak például az alacsonyabb fehérjetartalmú verziók dukálnak, míg a fogyókúrára fogott négylábúak a kevesebb szénhidráttal rendelkező variációkkal enyhíthetik éhségüket.

A fejlődő szervezet számára a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek nélkülözhetetlenek. Ezért a legtöbb gyártó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a tápokat alkotó komponensek között prioritást élvező szerepet töltsenek be a fent említett összetevők.

A kölyök kutyatáp felelősséget vállal az egészséges fejlődésért!

Az vagy, amit megeszel, tartja a régi mondás, s ez a kutyák esetében sincsen másként. Ahhoz, hogy kedvence erős csontozatú, definiált izomzatú, stabil idegrendszerű kutyussá cseperedjen elengedhetetlenek a fent felsorolt feltételek.

A kínálatunkban megannyi ízesítésű, minőségi variáció közül válogathat, melyek kivétel nélkül a gondtalan felnőtté válást szolgálják: megbízható és megfizethető módon.

Tartalomhoz tartozó címkék: #kölyök kutyatáp #kutyatáp rendelés