Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A kutyatáp rendelés a zsákba zárt egészségbeszerzés

A kutyatáp rendelés rendszeresen jelentkező feladat. De vajon érdemes váltogatni az eledeleket, vagy jobb kitartani egyetlen típus mellett? Az emberi ízlés tartózkodik attól, hogy egyetlen variációra adja a voksát, hosszú időn át. Viszont a kutyák emésztése teljesen máshogyan működik, számukra a váltogatás akár bélgyulladást is eredményezhet.

De akkor mi a megoldás, ha kikerülhetetlen a tápváltás?

Természetesen minden igyekezet ellenére benne van a pakliban, hogy idő előtt szükségessé válik a kutyatáp rendelés. Ennek számtalan oka lehet: a kedvenc megunhatja azt, amit régóta kap, vagy felbukkanhat egy nem várt allergiás reakció, ami azonnali cselekvést igényel. Tehát vannak olyan szituációk, amikor elkerülhetetlen a csere. Ha egyszerűen ízlésváltozás a kiváltó ok, akkor érdemes megpróbálni a keverési technikát. Ekkor a régi és az új táp összekeverésével történik a beszoktatás. Az első pár napban a régiből kell többet adni, majd fordul a kocka, és kb. 7-10 nap alatt megtörténhet a biztonságos átállás. Amennyiben intolerancia áll a háttérben, úgy nincs mit tenni, a keverés nem jó megoldás, az azonnali váltás hozhat enyhülést. Ebben az esetben a gyors csere az egyetlen járható út. A bélgyulladás ilyenkor a legkisebb probléma, főleg, hogy az esetek többségében eleve fennáll a jelenség az ételérzékenység következtében. Ám az emésztés gyorsan megnyugszik és regenerálódik, amint olyan anyagokat kap, amelyek nem irritálják.

Mennyire lehet felpörgetni a kutyatáp rendelés menetét?

Ha az idő számít, márpedig főleg intolerancia, betegség esetén nagyon is lényeges, akkor az online rendelés a legjobb módszer. Így ugyanis pár nap leforgása alatt házhoz érkezhet a kiszemelt eledel: rohangálás, futkosás és egyéb nehézségek nélkül.