Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A kutyatál Trovet kutyatáp után kiállt!

A trovet kutyatáp prémium minőségű, teljes értékű táplálék, mely kiegyensúlyozott makroanyagaival maximálisan támogathatja kedvence jó közérzetét és kicsattanó egészségét. 

A teljes értékű eledel mellé nemcsak, hogy nem muszáj, hanem nem is javasolható egyéb, táplálék kiegészítő adása legyen szó kálciumról vagy vitaminokról, mivel az eledel egyensúlyban tartalmaz minden lényeges összetevőt.

Az ízletességet az alapanyagok nagyfokú minősége garantálja. A fehérjék, zsírok és szénhidrátok megfelelő mennyisége és aránya a táp lelke, ezek az adatok és százalékok a különböző méretű és aktivitású kutyákat célzó eledelek esetén változnak. Nyilván egy aktív életet élő felnőtt, nagytestű kutya lényegesen több energiát igényel, mint egy idős, lassabb életet élő négylábú. Míg a juniorok számára hangsúlyos a magas fehérje bevitel, addig az idősebb korosztály számára ez veszélyes is lehet. Pontosan ezért érdemes mindig az ajánlásnak megfelelően választania, kedvence ízléséhez igazodva. A Trovet tápjaiban minimális mennyiségű balasztanyag található, míg az összetevők biológiai értéke magas, így könnyen emészthetőek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bélsál kompaktabb állagot ölt, de mennyiségi növekedéssel nem kell számolnia.

A Trovet kutyatáp nem okozhat csalódást!

Nemcsak ön járhat jól egyetlen, tudatos döntéssel. Ha a Trovet kínálta prémium minőséget preferálja, akkor kutyája táljába olyan eledelt csempészhet, mely azon túl, hogy egészséget, jó közérzetet és maximális lendületet biztosít a számára, még az ízlelőbimbóit sem hagyja cserben. Az optimális táplálásnak pedig kizárólag ezek a feltételei, melyeket pusztán egy elhatározással borítékolhat.

Tartalomhoz tartozó címkék: #trovet táp #Trovet kutyatáp