Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A kölyök kutyatáp fejlődésre sarkallja kutyáját!

 

A kölyök kutyatáp minden egyes szeme magában hordozza az egészséges, kifejlett, felnőtt kutyus ígéretét. Ahhoz, hogy kedvence optimális körülmények között növekedjen, akad néhány, elengedhetetlen összetevő. Ráadásul ezek aránya sem mellékes, tehát komplexitásában kell a tápláléknak egységet képviselnie.

A fehérjék, a szénhidrátok és a zsírok együttesen járulnak hozzá a táplálék minőségéhez. Fejlődő szervezet lévén a kölyköknek emelt fehérjebevitelre van szükségük ahhoz, hogy az izomzatuk, csontozatuk a lehető legjobb ütemben, a legteljesebb mértékben alakuljon, nyúljon, erősödjön. A kálcium pótlás az esetek többségében elmaradhatatlan, ám a gyártók nagy része ma már automatikusan hozzáadja ezt az ásványi anyagot termékei tápanyag profiljához. Így külön tabletták, készítmények helyett egyetlen jó választással minden ideális körülményt garantálhat kedvence számára.

Az adagolás is lényeges momentum, mivel túltáplálás esetén az elhízás réme könnyedén életük részévé válhat, amitől később határozottan nehéz megszabadulni. A kiszemelt táp zacskóján az energiatáblázaton túl pontos utasításokat találhat arról, hogy súlynak megfelelően mekkora adag étel tekinthető ideálisnak. Ha kedvence kellően jó étvággyal van megáldva, akkor amúgy sem “beszámítható” ebben a kérdésben.

A kölyök kutyatáp mindent megad a növésben lévő szervezet számára!

A tápszemek rágásával a fogazat is erősödik, ami fokozható egyéb rágcsák például marhabőr csont, szárított disznófül stb. adásával, melyek megdézsmálása jó időtöltést jelenthet kutyája számára. Fajtához igazítva is beszerezheti az optimálisnak ítélt eleséget, ám általánosabb, viszont testméretre és korra szabott alternatíva mellett is dönthet.