Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A gabonamentes kutyatáp valódi mentsvár!

A gabonamentes kutyatáp, mint táplálási lehetőség sokáig csak egy álomnak tűnt. Pedig gazdák ezrei szőtték ugyanazokat a képeket, s nemcsak alvás közben.

Aki tapasztalta már milyen, amikor kedvence rosszul van a gabona okozta irritációktól, az tudja, milyen rettenetes helyzet ez. Nincs rá gyógymód egyedül az adott allergén teljes kikerülése jelenthet enyhülést. Vagyis amennyiben egy kutyus bizonyíthatóan érzékeny a gabonára, vagy az benne található fehérjékre például gluténra, akkor nincs más módszer, mint a teljes kiiktatás. De hogyan?

Sokáig ez úgy tűnt nem lehetséges, hiszen a gyártók a szénhidrátokat gabonafélékből biztosították az eleségeikben. Az igény, azonban kezdett mind markánsabbá válni, mivel kevesen engedhették meg maguknak, hogy nap, mint nap főzzenek kedvencüknek. A gabona egyre inkább tiltólistára került, mint összetevő, s a gyártók elkezdték keresni a megfelelő alternatívákat.

A szénhidrátforrás milyensége roppant lényeges, mivel a kutyus ebből merít erőt, energiát. Lassan fókuszba kerültek a gyümölcsök, mint kiváló alapanyagok, de a rizsre sem kellett sokáig várni, a burgonya mellett. Ma már nemcsak hogy milliónyi variáció érhető el, allergiától függetlenül úgy alakult, hogy ezek a termékek váltak a leginkább keresettekké.

A gabonamentes kutyatáp gyógyírként szolgálhat kutyájának!

Konkrét érzékenység esetén nincs más út, csak a kiiktatás, de nem érdemes bánkódnia emiatt, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy a gabonától megfosztott tápok ugyanolyan finomak, mint a hagyományosak, sőt. Nem egy allergiája előtt válogatós kedvenc, olyan lelkes evővé avanzsált, amikor az újfajta eleséget tették elé, ami szinte hihetetlen.

Tartalomhoz tartozó címkék: #gabonamentes kutyatáp #kutyatápok