Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A gabonamentes kutyatáp, mint szuper élelmiszer

A gabonamentes kutyatáp mellőz minden gabonaterméket -- ahogy azt az elnevezése is sejteti --, mely allergiás reakciót válthatna ki kedvence szervezetéből. 

 

Ha ilyen eledel után kutat, akkor nyilván kutyája intoleranciától szenved, ami nagyon komoly dolog, s éppen ezért nélkülözhetetlen, hogy ideális eleség mellett döntsön. Persze az is előfordulhat, hogy pusztán öncélúan úgy határozott, hogy prevencióként megszűri kutyája tápjának összetevőit, s kizárja a károsnak ítélhető hozzávalókat, azaz a gabonákat. Mindegy milyen út vezetett el idáig, a lényeg, hogy speciális ellátást igényel kedvence, melynek feltételeit önnek kell a lehető leggördülékenyebben biztosítania.

Azzal, hogy a gabona kiesik az összetevők listájából a táp fehérjét, és szénhidrátot veszít. Tehát a gyártóknak ezen a két területen kell pluszt nyújtaniuk. Ezért nem véletlen, hogyha végig nézi a gabonamentes kutyatápok listáját, akkor láthatja, hogy a magasabb fehérje tartalmú termékek mellett kiváló szénhidrátforrásokra lelhet: burgonya, rizs, hogy csak a leggyakrabban alkalmazottakat említsük. A vadhússal, marhával, vagy éppen májjal dúsított variációk is méltán híresek, de a halas, vagy éppen nyúlhúsos fajták is kelendőek. A gabonamentes kutyatápok nem azt jelentik, hogy a tálba öntött eleségek mellőzik a finom ízeket, és a hasznos tápanyagokat. Sőt! Mindkettőt maximálisan megvalósítják úgy, hogy a glutén miatt egy pillanatig sem kell aggódnia.

A gabonamentes kutyatáp az egészséges élet reményében lett kifejlesztve, s bátran adhatja kedvencének abban a tudatban, hogy mindent megtesz azért, hogy szervezetének ne kelljen allergiás reakciókkal küzdenie.

Tartalomhoz tartozó címkék: #kutyatáp #gabonamentes kutyatáp