Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A Brit táp igazán szemfogra való!

A Brit táp elérhető áron kínál minőséget kedvence számára. Ez bizony verhetetlen kombináció ezen a területen. Úgy örvendeztetheti meg négylábúját, hogy közben nem kell feláldoznia pénztárcája teljes tartalmát. Miért is tenne így, ha egyszer a minőség ilyen feltételek mellett is borítékolható?

 

A Brit nem tűzött ki kisebb célt maga elé, mint hogy olyan termékpalettával rukkoljon elő, ami mindenek előtt megfizethető, hiszen a gazdiknak ez mind rövid, mind hosszútávon roppantul fontos kritérium, másod sorban  pedig kellően sokszínű. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Manapság már mind több kutya szenved valamilyen intoleranciában, vagyis ételallergiában. Ezt általában egy vagy többféle allergén váltja ki.

Ha a szervezet nem képes ezeket megemészteni, akkor azonnali reakciót csikarnak ki - szó szerint, s ennek a hányástól, hasmenéstől kezdve, a vakarózáson át egészen a súlyos rosszullétekkel bezárólag millió tünete lehet. A glutén az egyik ilyen allergén, mely a gabonafélékből kerülhet bele az eleségbe. A gyártók nagyrészt a szénhidrátokat gabonaforrásokból biztosítják az eledelekben, amivel egyébként nincsen probléma, kivéve, ha az érintett kutyus érzékenységet mutat. A sokoldalú választék tehát egyfajta szükségre adott válasz volt a gyártó részéről, amivel - hozzászámítva a kedvező árakat - óriási sikert aratott.

A Brit táp nem okozhat csalódást!

Csak ismernie kell kedvencének az ízlését és egyéni jellemvonásait ahhoz, hogy végül tökéletes döntést hozzon. A Brit palettája olyan sokszínű, hogy garantálhatóan ráakadhat arra a variációra, mely négylábúja tetszését is maradéktalanul elnyeli, pontosabban elnyeri.

Tartalomhoz tartozó címkék: #brit kutyatáp #Brit táp