Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A Brit Premium sikerének kulcsa

A Brit Premium tápok olyan rést ütöttek a piaci kínálat pajzsán, amire óriási kereslet mutatkozik. Hogy miben rejlik a gyártó sikerének titka? Természetesen a minőség nem lehet kompromisszum tárgya. 

Megbízható forrásból származó összetevők nélkül, hiába a megannyi más pozitívum az érintett kutyatáp a kedvencek számára nem javasolható. A vállalat nem is kíván spórolni a hozzávalókon.

Ettől függetlenül hamar beláthatóvá vált, hogy elsősorban olyan eledelre van szüksége a gazdáknak, ami mindenek előtt megfizethető, s persze minőségében megkérdőjelezhetetlen. Egy eledel zsír, fehérje és szénhidrát tartalma árulkodó. Jól mutatja, hogy az adott táp mennyire alkalmas a fogyasztásra és azt is nyilvánvalóvá teszi, hogy milyen kutyusok számára ajánlható. Utóbbi bár bonyolultnak tűnik, valójában pofonegyszerű.

Egy példával élve, az a táp, mely nagyon magas fehérje és szénhidrát tartalommal büszkélkedik szinte biztos, hogy kölyköknek lett optimalizálva, a gyors növekedés érdekében. Ezzel szemben az alacsony fehérjetartalmú modelleket jobbára az idősödő négylábúaknak szokták ajánlani, de egyes betegségek (például veseelégtelenség) is mérsékelt fehérje fogyasztást igényel.

A Brit Premium a prémium kategória egyik sztárja!

Hogy minek köszönheti ez a típus azt a hihetetlen sikert, ami körülveszi? Annak, hogy prémium kategóriája ellenére a gazdik pénztárcájára van szabva, vagyis lemondások, áldozatok nélkül megfizethető, ami óriási előny. Megannyi típus közül válogathat a készletünk tagjai közül, tehát ha kedvence ételallergiás vagy egyszerűen csak roppantul válogatós, akkor is könnyedén sikerrel járhat, végig nézve és felmérve a készletünk tagjait.

Tartalomhoz tartozó címkék: #brit premium #brit premium kutyatáp