Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A Brit Premium kutyatáp duplán jó választás

A Brit Premium kutyatáp kiváló példa arra, hogy igenis létezik olyan eledel a piacon, mely a minőséget, megfizethető feltételekkel teszi elérhetővé a kutyatálakat tisztára nyaló kedvencek számára. Nem kell azért áldozatokat hoznia, hogy optimális tulajdonságokat egyesítő eleséggel ajándékozza meg négylábúját. 

 

A táplálás milyensége nem játék, ez nyilvánvaló tény. Kutyája egészsége egy az egyben befolyásolható, támogatható az ásványi anyagokban, vitaminokban és komplex összetevőkben gazdag táp etetésével.

Így aztán kizárólag olyan összetevőkkel rendelkező típusban érdemes gondolkodnia, mely egyrészt íz világában egyezik kedvence ízlésével, másrészt alapanyagaiban a teljes értékű táplálás szolgálatában áll. Ahhoz, hogy ezek megvalósuljanak széles spektrumon mozgó termékpalettára van szükség, amit nálunk megtalálhat.

A különböző ízesítésű alternatívák lehetővé teszik, hogy még az extra ínyenc kedvű és válogatós ebek is megnyalják a mancsaikat. A táplálás akkor gyerekjáték, ha kedvencének nem kell erőltetni az evést: ha leteszi elé a tálat és csak figyelnie kell, hogy villámgyorsan eltűnnek a tápszemek.

Az ízletesség mellett természetesen a prémium minőséget garantáló összetevők megléte sem lehet kérdéses. Az ideális, tehát kornak, fajtának megfelelő fehérje- szénhidrát - zsírtartalom elengedhetetlen. Ezért olyan mérvadó, hogy baby, junior, adult vagy senior tápról van-e szó. A kor igenis számít, mert míg egy hebrencs kölyök fejlődéséhez magas fehérjetartalomra van szükség, addig egy idősödő kutyának már kifejezetten káros lehet a magas protein bevitel.

 

A Brit Premium kutyatáp nem hagyja cserben!

A megfizethető, pénztárcabarát árral rendelkező eledel, azon kívül, hogy kiváló összetétellel büszkélkedik, még az áldozatmentes beszerzést is garantálja az ön számára és kedvence nagy megelégedésére.

Tartalomhoz tartozó címkék: #brit premium #brit premium kutyatáp