Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A Brit kutyatáp elérhető minőséget kínál

A Brit kutyatáp nem akármilyen kutyatálba való finomság: a kerek tápszemek - még ha a formájuk tekintetében nem is feltétlenül azok - összetevőikben bizony kerek egészet alkotnak. Ízvilág tekintetében számtalan variáció közül válogathat, és ha egy finnyás kedvenccel áldotta meg a sors, akkor ez óriási előny.

Intolerancia esetére is kínál a gyártó megoldást, ami elnézve az egyre szaporodó ételérzékenységgel együtt élő ebeket, szintén jelentőségteljes pozitívum. A kérdés már csak az, hogy milyen összetételű alternatívára voksoljon? Mert az ízesítés csak egy tényező, viszont amik még ennél is lényegesebbek - gazdi szemmel, az a makro és mikro anyagok tulajdonságai, illetve az egymáshoz viszonyított arányuk.

Mely táplálási élethelyzetekre kínál nyálcsorgató megoldást a Brit kutyatáp?

Az alapvetően “sima” verziók fehérje, zsír és szénhidrát hármasa hagyományosabb alapanyagokból áll össze, például a fehérjét csirkéből, míg a szénhidrátot búzából nyerik. Viszont, amint belép a képbe a csirke- vagy gluténérzékenység, akkor előbbre lépnek a paletta kimondottan intoleráns kutyáknak kifejlesztett tápjai. Ezekben többnyire a fehérjét a bárányhús vagy hal biztosítja, míg a szénhidrátot rizs, burgonya illetve egyéb zöldségek. De találhat fogyókúrás, kímélő, sportos Brit kutyatáp alternatívákat is, és természetesen tradicionálisan, kor és testméret alapján is kinézheti a megfelelőnek ítélt táplálékot.

A Brit kutyatáp táplál!

Mitől válik egy eleség táplálékká? Attól, hogy az összetevői prémiumminőségűek, és az arányszámok is ideálisak. Például egy junior korú kutya esetében evidencia a magas fehérjetartalom, ám ugyanez a képlet egy idősödő eb számára veszélyes lehet. Tehát minden korosztálynak megvannak a “szerencseszámai”, amelyeket a gyártó szem előtt tart.

Tartalomhoz tartozó címkék: #brit kutyatáp #Brit táp